Om os

Om Translog Danmark

Translog Danmark er et fragt- og distributionsfirma, som har hovedsæde i Taastrup. Fra vores placering kører vi ud og leverer pakker, paller og materialer til alle dele af Skandinavien. Vores egne chauffører sørger for fragten og varetager alle vores kunders leverancer. De har alle minimum følgende kvalifikationer:

  • EU kvalifikationsbevis
  • Chaufføruddannelsesbevis
  • ADR-bevis

På den måde ved du, at vi har professionelle chauffører ansat med de rette kompetencer. De ved både, hvordan almindelig transport og specialtransport skal foregå, så alle foranstaltninger kommer foregå som anvist. Dit gods er derfor sikkert i vores hænder.

 

Den bedste levering til din bestilling

Når vi har at gøre med en ny bestilling, er vi altid åbne for, hvad den bedste løsning for levering kan være. Vores løsninger er skræddersyet individuelt til hver enkelt opgave, fordi vi ved, at den samme løsning ikke kan bruges i alle tilfælde. Tidspunkt, størrelsen på godset, antallet af lastbiler og lignende tager vi med ind i vores overvejelser, når vi foreslår en mulig løsning til dig. Vi præsenterer gerne flere forslag, så du som kunde bliver tilfreds med forløbet.

 

Effektivt arbejde med imødekommende mennesker

Med mere end 10 års erfaring inden for branchen drives Translog fortsat mod at yde den mest effektive levering som muligt. Vi har selv 35 lastbiler, som står klar til at køre ud, når du har behov for os. Samtidig går vi op i at yde den bedste service muligt – Vores venlige medarbejdere er i løbende dialog med dig, så leverancen kommer til at foregå som planlagt. Du er ikke i tvivl om, hvor, hvornår og hvem der sørger for at fragte dine varer. Vi gør vores yderste for at tilbyde dig seriøs håndtering af arbejdet med en imødekommenhed og venlighed, der gør oplevelsen med at samarbejde med Translog Danmark så behagelig så muligt.