Distribution

Professionel håndtering af dit fragtgods

Hos Translog er vi meget opmærksomme på distributionen af dit gods, og i samarbejde med dig som kunde tilrettelægger vi en skræddersyet plan for hver enkelt leverance, så den når frem til det aftalte tidspunkt. Har du brug for professionel håndtering og distribution af dit gods, så kontakt os i dag og hør mere.

Følg med i din leverance

Vi tilbyder Track & Trace, så du hele tiden kan være orienteret om, hvor din leverance befinder sig. Vores chauffører kører nat og dag, og du kan følge med hele vejen. Sker det det uheldige, at din leverance bliver forsinket, får du også klar besked hurtigst muligt.

Serviceminded på alle opgaver

Vores chauffører er serviceminded og uddannet til at håndtere mange former for gods, hvorfor de ved, hvordan din individuelle opgave bliver distribueret på bedste vis – det angår både pakning, kørsel mm.  Det betyder også, at dit gods altid håndteres med stor hensynstagen, når du samarbejde med Translog om distribution af varer. På den måde undgås diverse skader og fejl under transporten. Det gælder uanset om du skal have fragtet tørlast, kølevarer eller noget tredje.

Skriv en besked