Køletransport

Hold godset nedkølet med vores køletransport

Hos Translog Danmark tilbyder vi de rette transportforhold til den specifikke godsform. Vi har mulighed for at koble moderne køle-setups på lastbilerne, hvormed vi kan fragte frostvarer, frugt og grønt og andre nedkølede varer ved den ønskede temperatur over længere afstand. På den måde sikres kvaliteten.

Har du brug for køletransport, så kontakt os allerede i dag og hør mere. Sammen laver vi en aftale om tidspunkt, temperaturer og godsmængde og får den virkeliggjort.

Løb aldrig tør – lav en fast aftale

Med en samarbejdsaftale hos os kan du højre din virksomheds effektivitet ved at sikre dig, at du aldrig løber tør for varer. Vi tilbyder en fast aftale med køletransport, hvor du kan bestemme, hvor ofte vores vognmænd skal fragte køl- og frostvarer fra punkt A til punkt B. Transporten kan både være indlands og udlands – afhængig af behov. Vi dækker både Danmark, Sverige og Norge.

Hurtig levering

Frosne og nedkølede fødevarer har ikke særlig lang levetid og skal derfor hurtigt sælges ellers anvendes for at undgå potentielt spild. Derfor tilbyder vi altid hurtig levering og sørger for, at det vil være muligt for jeres kunde eller samarbejdspartner på slutdestinationen at få varerne inden for det ønskede tidsrum.

Skriv en besked