Import/Eksport vejtransport

Vejtransport i ind- og udland

I en global virkelighed bevæger flere virksomheder sig uden for landegrænserne. Behovet for import/eksport vejtransport er derfor blevet større, og hos Translog Danmark står vi klar til at hjælpe dig. Hver dag fragter vi gods mellem virksomheder, til separate afdelinger mm. i både Danmark, Norge og Sverige.

Har du brug for et fragtfirma til at håndtere din skandinaviske  import eller eksport vejtransport, så kontakt os allerede i dag og hør mere.

Vejtransport til dine behov

Uanset leverancens størrelse kan fragten til udlandet sagtens lade sig gøre. Vi transporterer både full load og part load til jeres ønskede destination. Er der behov for flere lastbiler, eller har du bestemte ønsker, tager vi en dialog sammen og finder den optimale løsning til dine transportbehov.

Som fragtfirma stræber vi efter at tilbyde den mulige service, og under køreturen er vi altid opmærksomme på at passe på dit gods og tage hensyn til den enkelte leverance. Desuden er vi løbende i udvikling og forsøger at effektivisere vores proces på de områder, det er muligt.

Hold øje med din forsendelse

Hos Translog ved vi, hvor vigtigt det er for virksomhederne at vide præcist, hvordan det går med fragten, og hvornår den vil være fremme. Derfor tilbyder vi Track & Trace til alle vores kunder, så du altid kan se chaufførens aktuelle lokation.

Skriv en besked